U bent hier

Bedden

Zetels

Relax fauteuils

Tafels/stoelen

Mali
1 Eetkamerstoel Mali (Label) : De losse stoffering geeft deze stoel een nonchalante uitstraling. De rug doet denken aan het zitten in een hangmat, maar wel met extra lendesteun voor de onderrug, wat een zeer comfortabel gevoel geeft. Hierdoor wordt lang tafelen een erg relaxte ervaring. Standaard in leder. Poten in RVS, donktergrijs gelakt of eiken poten. (Alle stoelen van Label kunnen bekleed worden met ingezonden stoffen, zodat de stof/het leder van de stoel dezelfde kleur kan hebben als de stof/het leder van je salon.

Tafels en stoelen

Voor uw WOONKAMER :

Een massief eiken houten tafel, sober en strak van ART OF LIVING gecombineerd met stoelen van LABEL. Of kiest u liever voor een volledig op maat gemaakte tafel in massief hout of fineerhout, met volledig massief houten stoelen/designstoelen met metalen poten ?

Samen met een woonkamerkast op maat, dat is pas een gevoel van thuiskomen !

 

Voor uw KEUKEN :

Een keukentafel met keukenstoelen van PERFECTA of een op maat gemaakte keukentafel met keukenstoelen van PERFECTA. Of droomt u van een op maat gemaakte keuken met verlengd kookeiland met barstoelen van PERFECTA. Kortom, alles is mogelijk !

Zo wordt uw keuken niet enkel een plaats om te kokkerellen, maar ook een vaste ontmoetingsplaats voor het gezin, familie en vrienden.