U bent hier

Bedden

Zetels

Relax fauteuils

Tafels/stoelen

Beka matras Cosmopolitan

Slapen

Wij verkopen matrassen, matrasbeschermers in 100 % katoen of katoen met PVC, boxsprings, vaste lattenbodems, manueel verstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems, gestoffeerde bedkaders voor lattenbodems, zetelbedden in stof en leder, metalen bedden (Perfecta), hoofdkussens, houten bedden en kleerkasten op maat.

Matrassen

De matrassen zijn verkrijgbaar in soft, medium of firm ligcomfort met 5 of 7 comfortzones. Mogelijke afmetingen van matrassen of lattenbodems zijn 70, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200 (breedte) X 190, 195, 200 (lengte). Matrassen uit 2 delen kunnen ook.

De meest verkochte matras is de pocketveermatras, afgedekt met bultex, met of zonder Climawatt (hypoallergene vezels die het vocht dat uw lichaam ’s nachts verliest, opnemen en overdag terug afgeven). Een pocketveermatras neemt de vorm van uw lichaam aan, ventileert goed en bevat weinig tot geen scheikundige stoffen.

Wat is bultex?

Een materiaal 10 keer luchtiger dan HR polyurethaanschuim, uiterst veerkrachtig, vormvast en met een open celstructuur die zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie.

Wat zijn pocketveren?

Tonvormige veren met een diameter van +/- 6 cm, elk afzonderlijk verpakt in een textielhoesje en in het midden aan elkaar gelijmd, zodat ieder veertje afzonderlijk kan reageren.

Wat zijn multipocketveren?

Een revolutionaire verentechnologie door Beka zelf ontworpen. Deze veer heeft de vorm van een zandloper (in het midden een iets kleinere diameter) en is bovendien thermisch gehard, waardoor een langere vormvastheid van de verenkern verkregen wordt. Door de zandlopervorm passen de veren zich nog beter aan de vorm van uw lichaam aan.

Boxsprings

Een houten rechthoekig kader van +/- 20 cm hoogte, waarvan de onderzijde met houten latten wordt dichtgemaakt. Hierop worden bonnelveren of pocketveren geplaatst. De bovenkant van de veren wordt afgedekt met bultex en een matrassenstof, de zijkanten met stof of lederlook. Onder de box worden houten of ALU-poten geplaatst. Verkrijgbaar met hoofdbord of de combinatie hoofdbord en voetbord.

Bijpassende nachttafels worden op maat gemaakt in verschillende materialen en kleuren. Zo wordt uw slaapkamer een plek om tot rust te komen in een hoogstaand en kwalitatief slaapkamermeubel.