U bent hier

Maatwerk

Onze doelstelling is steeds om gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen, vooral in keukens en badkamermeubelen (laminaat i.p.v. melamine). Op lange termijn werpt dit zijn vruchten af voor de klanten. Doordat we alles zelf in handen nemen van voorbereiding tot afwerking, kunnen we maatwerk leveren met een perfecte uitstraling.

 

Bent u op zoek naar een eigentijdse keuken, een keuken met een landelijk karakter, badkamermeubelen, kasten voor in de woonkamer (dressoir, wandkasten, boekenkasten), hallkasten, slaapkamerkasten, dressings, kasten onder een schuin dak, tafels, wandtafels, speciale tafels, salontafels, zitbanken in plaatmateriaal (houtdecors of effen kleuren) of in massief hout gebeitst of gelakt of MDF-gelakt, een massief deurtje met sobere belijming of een deurtje met een landelijk karakter : bij ons kan het allemaal !

 

De keuze in materialen, kleuren en kastindeling is geheel aan u.

 

Wij maken het ontwerp en realiseren uw dromen.

 

 

Wat vinden onze klanten ?

 

We deden al enkele keren beroep op deze meubelmakers die in Frankrijk ongetwijfeld tot Les Compagnons du devoir zouden mogen toetreden. De broers Christian en Luc zijn héél bescheiden en werken zeer bedachtzaam. Wat ze maken of restaureren is esthetisch tijdloos en verzorgd tot in de details. Hout is hun passie en hun kennis van het materiaal gebaseerd op hun jarenlange ervaring : hout zal niet kromtrekken, verbindingen zullen niet loskomen, alle constructies zijn stevig en duurzaam. Elke keer verrassen ze ons door hun originele oplossingen, hun millimeterwerk en hun “métier”. Hoed af voor deze twee bijzondere mensen.

Nadja en Luc, Dikkelvenne